Painovirhe Ohkolan Kyläsanomissa koskien nuorteniltaa

Kyläsanomien uusimpaan lehteen oli vahingossa tullut painovirhe koskien Hyökännummen nuorteniltoja. Nuortenillat ovat tarkoitettu 4-6 luokkalaisille, eikä 3-6 luokkalaisille, kuten lehdessä mainittiin. Pahoittelemme tapahtunutta painovirhettä!

Hyökännummen Asukasyhdistys ry:n järjestämät nuortenillat järjestetään perjantaisin klo 18-20.30 seurakunnan kerhotalolla, Tasalantie 2. Illat ovat tarkoitettu 4-6 luokkalaisille, tarjolla maksuton iltapala, pelejä, vapaata seurustelua jne.

Aikuisia tarvitaan valvojiksi. Toivommekin, että erityisesti ne vanhemmat, joiden lapsia nuorisoilloissa käy, osallistuisivat ainakin kerran syksyllä ja kerran keväällä valvontarinkiin mukaan. Ota yhteyttä Helena Riiholaan p. 040 752 7479 tai Kirsi Malmiin p. 040 585 7484, jos sinulta liikenee vaikka yksi perjantai-ilta syksyn/kevään aikana.