Elävä Adventikalenteri tulee taas!

Elävä Adventtikalenteri on ihana ja ainutlaatuinen tapa tutustua kylään ja kyläläisiin. Sen avulla halutaan tuoda ihmisä hetkeksi yhteen joulukuun aikana. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. (Ainoa poikkeus on eläkeläisten virkistyspäivän ruokailu, joka maksaa 10 euroa.) Esimerkiksi lapset voivat osallistua senioreiden jumppaan tai aikuiset nuorteniltaan. Voit mennä Ohkolan koulun joulujuhlaan, vaikka kukaan tuntemasi henkilö ei olisikaan Ohkolan koulussa. Seurakunnan järjestämä pyhäkoulu ja puurojuhla ovat avoimia kaikille jne.

Tapahtumia löytyy jokaiselle päivälle jouluun asti, eikä niihin tarvita ennakkoilmoittautumista. Lähde rohkeasti mukaan tapahtumiin ja tutustumaan muihin kyläläisiin!

Kalenteria on päivitetty Ohkolan nettisivujen kalenteriin ja loput tapahtumat tullaan päivittämään piakkoin kalenteriin. Jos sinulla on kysyttävää tapahtumia koskien, voit laittaa meille viestiä Facebookin kautta:

www.facebook.com/ohkolankyla

 OhkolanKylasanomat_4-2015-5104OhkolanKylasanomat_4-2015-5113