Nuortenillat Hyökännummella etsii lisää vapaaehtoisia aikuisia

Nuorten illat etsii lisää vapaaehtoisia aikuisia. Tämä kannattaa lukea, koska erityistaitoja tai -suorituksia ei vaadita!!

Nuorten illat järjestetään perjantaisin Hyökännummen kerhotalolla, Tasalantie 1 klo 18 – 20.30. Järjestäjänä Hyökännummen asukasyhdistys ja vapaaehtoiset alueen aikuiset. Illat on tarkoitettu 4.-6.luokkalaisille koululaisille yhdessä oloon, pelailuun, askarteluun ja noin kerran kuussa kuunnellaan toivemusaa dj Aku Eronen Somevaarin tuottamana. Tarjolla on myös iltapalaa.
Usein illoissa on yli 30 alueen lasta,

Tavoitteena on, että paikalla olisi 3 aikuista varmistamassa illan sujuvuutta. Iltapala valmistetaan paikan päällä. Monesti askarrellaan jotain (osallistuminen vapaaehtoista) ja lapset pelaavat keskenään, mutta tärkeintä on, että kaikilla on mahdollisuus yhdessäoloon.

Kannattaa tulla mukaan tutustumaan meihin vapaaehtoisiin ja erityisesti asuinalueemme todella mukaviin lapsiin. Toistemme tunteminen edistää kaikkea myönteistä omassa kyläyhteisössämme. Voit tulla mukaan kerran lukuvuodessa tai halutessasi useamminkin. Jos sinulla on intoa, voit ehdottaa illalle teemaa ja puuhaa. Lähde mukaan tutustumaan ja päätä vasta sitten! Hymiö smile

Jos innostuit samantien, laita viestiä puheenjohtaja Eija Liljavirtalle osoitteeseen hyokannummi@gmail.com.